Festago

Asiakkaidemme tarinoita

Festago on järjestänyt historiansa aikana tuhansia erilaisia, erikokoisia ja eri tarpeeseen olevia tapahtumia. Festago on ollut järjestämässä pieniä intiimejä pieniä avajaistilaisuuksia, sadan hengen kutsuvierastilaisuuksia, teollisuushallien, kauppakeskusten, hotellien avajaisia, salikonserttikiertueita, kaupunkifestivaaleja, markkinatapahtumia ja areenakonsertteja. Myös erilaiset tapahtumien asiantuntijapalvelut, kuten tapahtumapaikkamanuaalit tapahtumakonseptoinnit ovat myös Festagon ydintoimintaa. Alla referenssejä joistakin tuotannoista, joita olemme olleet mukana toteuttamassa.

Kotkan Scaniakeskuksen avajaiset

Muutimme avajaisia varten Scaniakeskuksen korjaamohallin tyylikkääksi juhlatilaksi. Ensiluokkainen ohjelma ja toimivat tilaratkaisut loivat loistavat puitteet juhlistaa Scaniakeskuksen avajaisia kutsuvierastilaisuudella.

Lue lisää

Lielahtikeskuksen kutsuvierasavajaiset

Kauppakeskus  Lielahtikeskuksen avajaisia juhlittiin tyylikkäästi 200 henkilön kutsuvierastiaisuudella. Vieraat ja asiakas viihtyivät nauttien maukkaista tarjoiluista ja viihdyttävästä ja monipuolisesta ohjelmasta.

Lielahtikeskuksen avajaisviikko

Lielahtikeskus-kauppakeskuksen yleisöavajaisia juhlitttiin neljä päivää. Monipuolinen ohjelma Mauno Ahosesta Angry Birdsiin ja nauhanleikkauksesta limudiskoon sai paikalle väkeä sankoin joukoin.

Lue lisää

Arctic Machinen messuosasto

Arctic Machine toivoi osastoltaan uutta ja rohkeaa ilmettä. Mitään toteuttamamme kaltaista ei Talvitiepäivillä oltu aiemmin nähty.

Lue lisää

Honkarakenteen henkilöstöpäivä

Honkarakenteen henkilökunta tapahtuma

järjestettiin viereisessä, tyhjäksi jääneessä hallissa. Tapahtumasta saatiin juuri oikeanlainen ja –tasoinen asiakkaan toiveiden mukaiseksi henkilöstötapahtumaksi.

Lue lisää

SP Stainless tehdashallin avajaiset

Sp Stainless avajaiset toteutettiin juhlakuntoon sisustetussa teollisuushallissa. Tilaisuus oli intiimi ja juhlallinen päivätilaisuus, jolla juhlistettiin uusia tiloja. Vieraiden viihtyvyys taattiin tarjoiluiden sekä musiikin avulla sekä tunnelmaa kevennettiin keveämmällä ohjelmanumerolla.

Lue lisää

Arrow Engineering 20 vuotta

Arrow Engineerin kanssa yhteistyössä toteutettiin kumppanuustuotantona ainutkertainen Kolmas Nainen –yhtyeen salikonsertti. Tapahtuma oli unohtumaton ja persoonallinen 20-vuotisjuhlatilaisuus.

Lue lisää

Scania Trucking & Rolling Festivaali

Scanian toiveena oli kutsua asiakkaitaan Kuljetusmessujen ohessa viihteelliseen tapahtumaan. Huippuesiintyjien tähdittämä TRF-kaupunkifestivaali järjestettiin yhteistyössä Scanian kanssa, jossa Scania- brändi sai hyvin näkyvyyttä.

Lue lisää

Huhtasuon koulukeskuksen peruskiven muuraus sekä harjannostajaiset

Rakennusprojektiin kuuluu useita juhlaviatilaisuuksia jo rakennusaikana. Olimme järjestämässä Huhtasuon koulukeskuksen peruskiven muuraus- sekä harjannostajaistapahtumaa.

Lue lisää